Prinde ofertele REMAT 2016 si cadourile surpriza

Dacă ai în wishlist-ul de anul acesta o mașină nouă Skoda, SEAT sau Volkswagen, acum e perioada ideală pentru a-ți transforma dorințele în realitate. Ne aflăm în plină campanie REMAT la dealership-urile noastre Porsche București Nord, Porsche București Vest 1, Porsche București Vest 2 și Porsche Timișoara, iar câteva dintre cele mai populare modele ale acestor mărci își așteaptă cumpărătorii.

Oferta REMAT 2016, Volkswagen

Oferta REMAT 2016, Volkswagen

Vino în rețeaua de dealeri Porsche Inter Auto Romania, arată-ne dovada casării automobilului tău vechi, iar unul dintre modelele disponibile în campanie poate fi al tău la un preț mult mai accesibil. De exemplu, SEAT Ibiza este disponibil de la 9.050 euro (TVA inclus) în oferta REMAT, în timp ce prețul sedanului de familie SEAT Toledo pornește de la 9.450 euro. Detalii pe www.seatpia.ro/oferte-remat-2016.

SEAT Ibiza. Credit foto: seat.ro

SEAT Ibiza. Credit foto: seat.ro

Crezi că ți s-ar potrivi mai bine o mașină chic, de mici dimensiuni, care se strecoară ușor prin traficul orașului? Atunci aruncă o privire peste oferta REMAT pentru VW up!, care pornește de la numai 7.174 euro, cu TVA inclus. Din aceeași categorie face parte și Skoda Citigo, o mașină compactă și extrem de confortabilă, cu numeroase dotări standard, la un cost redus: 7.048 euro (TVA inclus). Descoperă și alte oferte VW și Skoda, de pe www.volkswagenpia.ro/oferte-remat-2016 și www.skodapia.ro/oferte-remat-2016.

Skoda Citigo. Credit foto: skoda.ro

Skoda Citigo. Credit foto: skoda.ro

În final, ți-am pregătit o surpriză: pentru că tot e perioada vacanțelor, ne-am gândit să-ți facem cadou un plin de carburant, dar și manopera primului schimb de ulei și filtru de ulei, atunci când va fi cazul, indiferent de marca și modelul ales prin programul REMAT.

Te așteptăm în oricare dintre cele patru dealership-uri PIA Romania, din București sau Timișoara, să-ți alegi viitorul companion de drum, la un preț special!

This entry was posted in Oferte speciale and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *