SEAT prezinta Ateca, primul SUV al marcii

SEAT a prezentat primul model SUV din istoria mărcii, al cărui nume provine, conform tradiției companiei, de la o localitate iberică – de această dată, alegerea a fost Ateca, un sat amplasat în inima Peninsulei. Punctele forte ale noului SEAT, considerat de producătorul spaniol următorul pilon al mărcii, sunt conectivitatea de top, sistemele de asistență inovatoare, motoarele eficiente, dar și raportul atractiv calitate-preț.

SEAT Ateca. Credit foto: seat.com

SEAT Ateca. Credit foto: seat.com

SEAT Ateca va fi disponibil, încă din faza de pre-vânzare, cu motoare turbo pe benzină TSI și cu motoare diesel TDI, cu o putere ce variază de la 85kW/115CP, la 140kW/190 CP, atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală. Dintre dotările opționale ale noului SUV fac parte farurile cu tehnologie full-LED, funcțiile Traffic Jam Assist și Emergency Assist, ultima generație de sistem infotainment cu ecran tactil de 20,3 cm și conectivitatea Full Link.

SEAT Ateca. Credit foto: seat.com

SEAT Ateca. Credit foto: seat.com

Cu o lungime totală de 4,36 metri, noul SEAT Ateca oferă cea mai bună utilizare a spațiului din segmentul său și dispune de un portbagaj încăpător de 510 l în configurația standard sau de 485 l, pentru versiunea cu tracțiune integrală. Interiorul este întru totul orientat spre confortul șoferului – butoanele de control poziționate grupat, amplasate aproape de ecranul de infotainment, creează un centru de comandă ce conferă siguranță și un confort sporit la condus.

This entry was posted in Lansari modele noi and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to SEAT prezinta Ateca, primul SUV al marcii

  1. Super masina noul SEAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *