Noul FLYING SPUR V8 S

Tradiția eleganței fără cusur, impusă de frații Bentley se regăsește în fiecare detaliu al noului Flying Spur V8 S, care își va face debutul internațional la începutul lunii martie, la Salonul Auto de la Geneva. Varianta cu motorizare mai puternică a lui Flying Spur V8 a fost concepută pornind de la trei piloni importanți: exterior de excepție, putere mai mare și ușurință la condus.

Flying Spur V8 S                                                          Credit: BentleyMotors.com

Designul noului Flying Spur emană sportivitate și impresionează prin postură și atitudine. Jantele de 20” cu design special, grila frontală impunătoare Black Gloss și alura atletică a limuzinei sport o fac imediat recognoscibilă, indiferent de unghiul din care o privești.

Interiorul se ridică și el la nivelul exteriorului, oferind o reinterpretare sport a standardului luxos impus de precedentele generații Flying Spur. Acesta prezintă un echilibru perfect între clasic și modern – dotările tehnologice se îmbină armonios cu detaliile de care s-au ocupat îndeaproape maeștrii de la fabrica din Crewe: volanul sport, scaunele îmbrăcate în piele cusută manual sau placajele din lemn tratat special și acoperit cu cinci straturi de lac. Nu mai e nevoie sa spunem ca multe dintre aceste detalii pot fi personalizate – pentru ca mașina pe care o conduci să reflecte cu totul personalitatea și preferințele tale.

Motorul V8 biturbo, de 4 litri, modificat, propulsează limuzina la viteza maximă de 306 km/h. Dacă versiunea anterioară accelera de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde, Flying Spur V8 S este cu trei zecimi de secundă mai agil.

Sperăm că nu va trece mult până ca noul V8 S să ajungă și pe meleagurile autohtone, dar, pentru moment, așteptăm cu nerăbdare primele reacții de la Geneva.

 

This entry was posted in Lansari modele noi, Saloane auto and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *