Das Weltauto aduce la Porsche București Vest 2 cel mai mare parc de mașini rulate de calitate, din vestul Capitalei

Continuând proiectele de dezvoltare și optimizare a spațiilor de expunere și service din vestul Capitalei, Porsche Inter Auto Romania mută parcul auto și serviciile conexe Das Weltauto de la Porsche București Vest 1 în spațiul Porsche București Vest 2.Prin această relocare, retailerul german de automobile rulate de calitate va dispune de un parc extins în vestul Capitalei.

Weltauto

În același parc auto se vor reuni toate modelele grupului Volkswagen, cu excepția celor din categoria luxury (Porsche, Bentley, Lamborghini) care vor fi comercializate, ca și până acum, numai în cadrul centrului specializat Porsche Pipera.

Clienții Das Weltauto vor putea alege în permanență dintr-un lot de minimum 100 de autovehicule cu origine identificată și beneficiind de garanția calității asigurată de specialiștii Das Weltauto, conform normelor internaționale ale companiei germane.

Noua organizare a parcului Das Weltauto permite clienților ca, în același loc, să vizioneze, să testeze și să cumpere orice automobil rulat, de calitate din portofoliul Volkswagen Group. Capacitatea parcului Das Weltauto poate atinge un număr maxim de 150 de autovehicule.

”Piața automobilelor rulate s-a menținut la un nivel ridicat în România, mai ales în ultimii ani,” a spus Alexandru Preduț, director Das Weltauto România. ”La Das Weltauto, miza noastră este să oferim clienților autovehicule la prețuri corecte, evaluate atent din punct de vedere tehnic și al provenienței, astfel încât să putem le pumesutem acorda acestora și o garanție de bună funcționare, esențială pentru un produs second hand.”

Centrul Porsche București Vest 2 devine, astfel, pentru clienții de automobile rulate, un one-stop-shop în care pot găsi mașina potrivită, la prețul potrivit, împreună cu oferte de finanțare asigurate prin Porsche Finance Group,  garanții, asigurări și service de înaltă calitate.

”Das Weltauto se adresează clienților care caută un partener de încredere pentru achiziționarea unui automobil rulat și se diferențiază pe piața de profil nu numai prin garanții și servicii conexe, dar și prin opțiunile de achiziționare – leasing sau trade in – pe care le poate oferi datorită puterii financiare a Grupului Volkswagen,” a explicat Mihai Popescu, director executiv Porsche București Vest 1 și Porsche București Vest 2.

This entry was posted in Business and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *