Pe scaunul din stanga

Maşinile nu mai înseamnă de ceva vreme doar o caroserie, 4 roţi şi un motor. Orice achiziţie implică, pe lângă calculele obiective, calcule subiective complexe. Investim bani, timp şi pasiune în maşinile noastre pentru că petrecem mult timp cu ele. Testându-le, conducându-le, întreţinându-le, comentându-le.

Sunt decizii personale şi un pic egoiste, sau decizii de familie. Ne hotărăsc motorizările şi dotările suplimentare, ofertele de preţ sau culoarea lemnului de pe bord – dimensiunile portbagajului sau forma farurilor. Modul în care ne alegem maşina, pe scurt, ne priveşte, ne aparţine. Şi e, câteodată, un proces de descoperire şi de anticipare, la fel de frumos ca şi experienţa de utilizare în sine.

Pentru că la Porsche Inter Auto ne interesează să aflăm nu numai detaliile tehnice care determină o alegere, ci şi experienţele subiective de care au parte clienţii noştri, am invitat doi bloggeri de ţinută să se aşeze PE SCAUNUL DIN STÂNGA – nu într-unul, ci în mai multe dintre modelele pe care le avem în showroom-urile noastre – şi să ne împărtăşească impresiile lor, cele personale, dar şi cele reflectate prin ochii familiei, ai prietenilor, ai cunoscuţilor.

Pe durata întregului an, ei vor testa modele din portofoliul nostru – atât pe cele nou lansate, cât şi pe cele care le-au stârnit interesul sau imaginaţia. Cristina Bazavan şi Cristi Manafu se vor instala „Pe scaunul din stânga” şi vor vorbi despre maşinile noastre şi despre experienţele pe care le-au parcurs cu ele, cu deplin subiectivism, în stilul lor.

”Dorinţa noastră (a tuturor celor care suntem implicaţi) este să aducem experienţe inedite, autentice şi să ne conectăm cu comunitatea online.” (Cristi Manafu)

”În următoarele luni voi conduce unele dintre cele mai frumoase, mai sigure şi mai uşor de manevrat maşini (cele vândute  în România de Porsche Inter Auto – PIA ), şi am să vă relatez experienţa din perspectiva unui povestitor care priveşte lumea din scaunul din stânga al maşinii.” (Cristina Bazavan)

Vă invităm să fiţi cu ochii pe noi, pe blogurile lui Cristi şi al Cristinei, pe Twitter  şi pe paginile noastre de Facebook:

This entry was posted in Business and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *