Dana Cortina a fost premiata la gala “Woman In Power”

Dana Cortina, Director General în cadrul Porsche Inter Auto România, a fost premiată de revista Business Magazin în cadrul galei Woman In Power, care a avut loc miercuri seara, la hotelul Radisson din Bucureşti.

Evenimentul le-a reunit pe cele mai puternice 200 de femei din business-ul românesc, care ocupă poziţii de top management în unele dintre cele mai mari companii din România.

Dana Cortina a fost decorată şi în luna februarie de statul austriac, într-o ceremonie care a avut loc la Viena. Decorația de Onoare pentru Servicii aduse Republicii Austria, pe care a primit-o directorul general Porsche Inter Auto România, este o distincție oferită de către statul austriac pentru recunoașterea persoanelor care au avut o contribuție importantă sau merite deosebite în diferite domenii de activitate.

În cadrul evenimentului, echipa Business Magazin a lansat şi ediţia a II-a a suplimentului “200 cele mai puternice femei din business”, ce va fi disponibil pe piaţă începând cu 11 martie 2013.

Foto: Răzvan Chiriţă, Silviu Matei / MEDIAFAX FOTO

După premiere, Dana Cortina a acordat un scurt interviu celor de la Business Magazin, în care a explicat că în business nu există diferenţe între bărbaţi şi femei, ambii având nevoie de strategie, determinare şi curaj, pentru a reuşi. De asemenea, în cadrul interviului, a oferit câteva sfaturi pentru tinerii antreprenori, care îşi doresc să aibă succes în afaceri.

This entry was posted in Events and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Dana Cortina a fost premiata la gala “Woman In Power”

  1. Pingback: Personalizarea conturilor institutionale, o practică necunoscută în Social Media din România | Lect. univ. dr. Horea Mihai Bădău

  2. Mayra says:

    Very informative article, i am regular reader of your website.

    I noticed that your website is outranked by many other websites in google’s search results.
    You deserve to be in top-10. I know what can help you, search in google for:
    Omond’s tips outsource the work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *