Porsche şi Skoda prezintă noile modele şi Audi are planuri măreţe pentru viitor

Porsche prezintă noua generaţie 911 GT3 Cup

Prezent de ceva timp pe bulevardele şi autostrăzile lumii, noul Porsche 911 va putea fi admirat în curând şi pe marile circuite.

Porsche 911 GT3 Cup

Cum se aşteaptă constructorul din Stuttgart să se impună cu ajutorul ultimei generatii a modelului 911 GT3 Cup aflaţi aici.

Audi plănuieşte construirea unui supercar diesel-hibrid

Oficialii de la Audi au declarat că plănuiesc să construiască un supercar diesel-hibrid, care să aibă la bază tehnologii folosite în Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

”Dacă vom construi această maşină va fi de departe cel mai bun supercar din lume”, a declarat Franciscus Van Meel, Şeful Departamentului de Performanţă de la Audi. “Va fi complet diferit de actualul R8. Va fi exemplul cel mai concludent al sloganului nostru Vorsprung Durch Technik (Progres prin tehnologie). Va fi extrem de inovativ.”, a completat Van Meel.

Audi

Mai multe informaţii despre planurulile măreţe ale celor de la Audi găsiţi aici.

Skoda Octavia 3 a fost prezentată oficial

După o serie de imagini teaser şi câteva fotografii spion cu maşina fără camuflaj, a treia generaţie Skoda Octavia a fost prezentată oficial. Maşina este primul model al producătorului care a fost construit pe baza noii platforme modulare MQB a grupului Volkswagen, utilizată de Volkswagen Golf şi de Audi A3.

Skoda Octavia 3

Pentru a afla mai multe detalii despre calităţile noului model, citiţi aici.

This entry was posted in Revista presei and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *