Noutăţi de la Porsche şi Audi

Noul Porsche Cayman a fost prezentat oficial şi va ajunge în România în martie 2013

Noul Porsche Cayman a fost prezentat în premieră la Salonul Auto de la Los Angeles şi va fi disponibil şi în România începând cu primăvara anului viitor.

Modelul va avea un preţ de pornire de 46.845 euro fără TVA (58.087 euro cu TVA) şi va fi disponibil şi în varianta mai puternică, Cayman S, care va costa 57.905 euro fără TVA (71.802 euro cu TVA).

Mai multe informaţii despre motorizare despre noile elemente de design ale celei mai recente generaţii Cayman aflaţi aici.

Porsche Panamera GTS este Mașina Sport a Anului, potrivit Auto Bild

Porsche Panamera GTS a fost desemnată de cei de la Auto Bild Mașina Sport a Anului 2012, la categoria automobile sedan de serie.

Modelul Panamera GTS funcţionază cu un motor V8 cu aspiraţie naturală dinamică şi 430 de Cai Putere (316 kW). Corpul maşinii cu 10 milimetri mai jos şi şasiul extrem de sportiv cu suspensie fac din acest model un vehicul foarte potrivit pentru pista de curse, fără a-i limita adaptabilitatea la viaţa de zi cu zi.

Noul Audi RS 6 Avant este gata de lansare

Noul Audi RS 6 Avant (break) are un motor V8 pe benzină, de 4 litri (4.0 TFSI), biturbo, ce livrează 560 Cai Putere (CP) şi un cuplu maxim de 700 Nm.

Audi anunţă un consum mediu de 9,8 litri benzină/100 km parcurşi, cu 40% mai puţin decât în cazul vechiului RS 6 Avant. Versiunea standard atinge o viteză maximă de 250 km/h, cea cu pachet Dynamic 280 km/h şi cea cu pachet Dynamic plus, 305 km/h.

Mai multe detalii despre noul model aflaţi aici.

This entry was posted in Business. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *