Premiera mondiala a Porsche Taycan: Masina sport, reproiectata sustenabil

Porsche a prezentat publicului său prima mașină sport full-electric printr-o premieră mondială spectaculoasă, organizată simultan pe trei continente. “Modelul Taycan leagă moștenirea noastră de viitor. Acesta duce mai departe povestea de succes a mărcii noastre – un brand care fascinează și încântă oamenii de peste șapte decenii”, a spus Oliver Blume, președintele Comitetului Executiv al Porsche AG, care a găzduit premiera mondială de la Berlin: „Această zi marchează începutul unei noi ere”.

Porsche Taycan & Porsche Taycan Turbo S Photography: Christoph Bauer Postproduction: Wagnerchic – www.wagnerchic.com Source: www.newsroom.porsche.com

Porsche Taycan & Porsche Taycan Turbo S
Photography: Christoph Bauer
Postproduction: Wagnerchic – www.wagnerchic.com
Source: www.newsroom.porsche.com

Continue reading

Posted in Lansari modele noi | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

Porsche 99X Electric intră în primul său sezon de Formula E

Odată cu premiera internațională a modelului Porsche 99X Electric, Porsche a parcurs o altă etapă importantă către participarea la sezonul 2019/2020 al Campionatului ABB FIA Formula E. Comunitatea digitală a fost implicată activ în prezentarea mașinii ca parte a jocului video live „Formula E Unlocked” de pe twitch.tv/Porsche.

Porsche 99X Electric Foto: Porsche

Porsche 99X Electric
Foto: Porsche

Continue reading

Posted in Lansari modele noi | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment

Mai puternic, mai rapid si mai agil: noul Macan Turbo vine cu 440 CP

Noul Macan Turbo a ocupat instantaneu poziția de top în gama modelului SUV compact Porsche. Noul motor biturbo de 2,9 litri, cu 6 cilindri, din acest model de top a trecut prin multiple modificări și oferă acum 324 kW (440 CP), cu zece la sută mai mult decât predecesorul său, la o capacitate cu 20% mai mică. Cu pachetul opțional Sport Chrono, acest model poate ajunge de la zero la 100 km/h în 4,3 secunde – cu trei zecimi de secundă mai repede decât înainte. Viteza maximă este de 270 km/h (plus 4 km/h).

Macan Turbo Foto: Porsche

Macan Turbo
Foto: Porsche

Continue reading

Posted in Lansari modele noi | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Sistemele inovatoare de sasiu ale Cayenne Turbo S E-Hybrid

Cayenne Turbo S E-Hybrid este cel mai puternic și mai rapid Cayenne de până acum. Puterea de 500 kW (680 CP) și cuplul maxim de 900 Nm îi permit să accelereze de la zero la 100 km / h în 3,8 secunde și să atingă o viteză maximă de 295 km / h. O varietate de sisteme inovatoare de șasiu permite combinația perfectă între agilitatea mașinilor sport, confortul pe distanțe lungi și capabilitățile de off-road.
P19_0724_a4_rgb Continue reading

Posted in Guest posts, Lansari modele noi | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment

Noul Porsche Taycan stabileste un record la Nurburgring-Nordschleife

Porsche stabilește noi standarde pentru mașinile sport cu patru uși, full electric, pe Nürburgring-Nordschleife. Pilotul de teste Lars Kern a dovedit pista legendară, cunoscută sub numele de Iadul Verde, în șapte minute și 42 de secunde. Timpul a fost stabilit pe parcursul de 20,6 kilometri, folosit de obicei pentru tentative de doborâre de record. În timpul acestei încercări, Lars Kern a condus un Taycan pre-serie.

Taycan prototype on its way to the Schwalbenschwanz section. Photo: Porsche

Taycan prototype on its way to the Schwalbenschwanz section.
Photo: Porsche

Continue reading

Posted in Lansari modele noi, Motorsport | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

TAG Heuer devine ”Title and Timing Partner” al echipei Porsche Formula E

TAG Heuer și Porsche încheie un acord pe termen lung pentru implicarea lor în competiția de Formula E, producătorul de ceasuri elvețiene de lux devenind ”Title and Timing Partner”. Pregătirea Porsche pentru intrarea în Campionatul ABB FIA Formula E 2019/2020 va fi sub denumirea de TAG Heuer Porsche Formula E Team.

Porsche 911 Carrera 2 Cup la Supercupa din Monaco 1993 Foto: Porsche

Porsche 911 Carrera 2 Cup la Supercupa din Monaco 1993
Foto: Porsche

Continue reading

Posted in Motorsport | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

Digital, clar, sustenabil: interiorul noului Porsche Taycan

Porsche intră într-o nouă eră cu noul Taycan, iar prima mașină sport complet electrică a mărcii stabilește standardele în materie de design interior. Caracteristicile clasice de design au fost reinterpretate și aduse în era digitală. „Principiul <<Mai puțin înseamnă mai mult>> se aplică și aici”, explică Ivo van Hulten, director de design interior Porsche Style în cadrul Porsche AG. „Interiorul Taycan combină elemente de design tipice pentru brand cu un nou tip de experiență pentru utilizator și impresionează prin eleganța sa simplă”. Porsche va lansa oficial modelul Taycan în septembrie 2019.

Foto: Porsche

Foto: Porsche

Continue reading

Posted in Lansari modele noi | Tagged , , , , , , , , , , , | Leave a comment