Porsche Communications extinde serviciile digitale

Cu o platformă pentru presă complet schimbată, Porsche oferă acum informații mai variate și mai numeroase. Site-ul ”www.newsroom.porsche.com” a fost sursa principală de informații a jurnaliștilor, bloggerilor și comunității online, din 2014. Acesta funcționează ca un blog corporativ, un centru de social media și unul pentru descărcarea materialelor.

Foto: Porsche

Foto: Porsche

Utilizatorii găsesc aici o gamă largă de texte, imagini și clipuri video – actualizate în permanență, prezentate clar și care pot fi accesate cu ușurință, fără necesitatea unei parole. O revistă online în limbile germană, engleză, chineză, rusă și spaniolă oferă cititorilor știri curente și informații generale.

Căutare optimizată și propriul portal video “NewsTV”

Pe lângă un design mai modern și o performanță mai bună, funcția de căutare media este cea mai importantă caracteristică a noilor modificări. Aceasta permite accesul direct la o bază de date amplă. Cu “NewsTV”, Porsche completează platforma media cu propriul portal video: utilizatorii pot viziona clipuri pe un player integrat, le pot încărca pe site-uri web, partaja sau descărca în scopuri editoriale. De asemenea, evenimentele speciale pot fi urmărite la nivel mondial, în timp real, prin intermediul unui live-streaming.

Optimizat pentru utilizarea de pe telefoanele mobile

Site-ul este disponibil pe toate tipurile de dispozitive. Pentru a avea acces rapid în condiții de mobilitate, Porsche a modernizat complet și aplicația ”Newsroom”. Folosind noua versiune, utilizatorii pot solicita acum notificări-push. Acestea îi asigură că sunt întotdeauna la curent cu cele mai recente informații și nu ratează nicio știre. Link-urile de descărcare pot fi trimise prin email, astfel încât jurnaliștii să poată folosi aplicația cu ușurință. În plus, un newsletter sintetizează cele mai importante știri săptămânale și este trimis pe adresa de email. Vă puteți abona la newsletter accesând: newsroom.porsche.de/newsletter.

Foto: Porsche

Foto: Porsche

Întotdeauna la curent cu cele mai recente informații prin intermediul rețelelor sociale

Actualizări periodice sunt, de asemenea, furnizate în timp real pe Twitter. Contul @PorscheNewsroom oferă știri actuale despre toate subiectele din lumea Porsche, iar @PorscheRaces este canalul Twitter pentru toate activitățile Porsche Motorsport din domeniul GT. @PorscheFormulaE oferă informații despre testele și cursele viitoare ale echipei Porsche Formula E.

Porsche are și un canal propriu pe Drivetribe, comunitatea online a foștilor prezentatori Top Gear, Clarkson, May și Hammond. Contul de Instagram @porsche_newsroom suplimentează oferta cu fotografii exclusive. Informații din lumea Muzeului Porsche sunt disponibile la adresa @ porsche.museum.stuttgart pe Facebook și @ porsche.museum pe Instagram.

Conținutul de pe site-urile www.porsche.com, www.facebook.com/porsche și de pe www.youtube.com/user/Porsche este cu acces liber.

Informații suplimentare, precum și materiale foto și video găsiți în Porsche Newsroom: newsroom.porsche.de.

 

This entry was posted in Business and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *