Porsche a inceput numaratoarea inversa pentru startul in cadrul curselor electrice

Porsche Motorsport continuă pregătirile pentru prima cursă de Formula E: încă de la anunțul oficial legat de înscrierea în sezonul 6 (2019/2020) al ABB FIA Formula E Championship, din luna aprilie a anului 2018, producătorul de mașini sport a reușit deja să parcurgă câteva etape cheie, însă mai sunt multe de urmat.

Porsche lansează o serie de infografice pentru a documenta drumul spre seria curselor automobilelor full-electrice, intitulată “Road to Formula E”. Disponibilă în Porsche Newsroom, această serie va fi actualizată cu informații interesante în fiecare lună, deoarece Sezonul 6 va debuta chiar în luna decembrie a acestui an.

Seria de Infografice ”Drumul spre Formula E” - primul capitol Foto: Porsche

Seria de Infografice ”Drumul spre Formula E” – primul capitol
Foto: Porsche

Fritz Enzinger (Vicepreședinte Porsche Motorsport): “Atunci când Consiliul de Administrație al Porsche a luat decizia de a intra în Formula E în sezonul 2019/2020, am început să fac diagrame și grafice care să ne urmărească evoluția. Când mă uit la ultimele luni, sunt foarte mândru de ceea ce am obținut cu ajutorul echipei. Am finalizat cu succes primii pași: prima fază de testare pentru sistemul de propulsie Porsche de pe bancul de probe, anunțul lui Neel Jani ca prim pilot, construirea mașinii Porsche Formula E, testarea ei pe pista din Weissach și efectuarea a mai mult de 1.000 de kilometri pe “Circuitul Calafat” din Spania. Mai avem multe de făcut înainte de înscrierea în Formula E. Suntem încrezători că suntem pe drumul cel bun.”

Fritz Enzinger - Vicepreședinte Porsche Motorsport Foto: Porsche

Fritz Enzinger – Vicepreședinte Porsche Motorsport
Foto: Porsche

Informații suplimentare, materiale foto și video găsiți în Porsche Newsroom: newsroom.porsche.com.

This entry was posted in Motorsport and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *