Noul Flying Spur de plimbare: Grand Dynamic Touring Sedan

În anul în care Bentley Motors sărbătorește aniversarea a 100 de ani, creatorul britanic al extraordinarelor limuzine Grand Touring promite să definească noi standarde atât pentru plăcerea de a conduce cât și pentru lux, odată cu lansarea noii generații Flying Spur Grand Touring Sedan la ora 13:00 ora României, marți, 11 iunie.

New Bentley Flying Spur Foto: Bentley

New Bentley Flying Spur
Foto: Bentley

Acesta va fi primul Bentley care va cuprinde All-Wheel Steering, sporind atât stabilitatea la viteze de croazieră, cât și agilitatea în oraș. În timpul manevrelor de viteză, sistemul electronic dirijează roțile din spate în aceeași direcție ca și roțile din față, ceea ce face ca depășirile și schimbările de bandă să fie mai sigure. Sistemul de direcție pe toate roțile elimină orice compromis între încrederea la viteze mari și confortul necesar la viteze reduse.

La fel ca orice Flying Spur din perioada recentă, cea de-a treia generație este dotată cu tracțiune integrală. În premieră, automobilul rulează cu tracțiune spate în condiții standard de drum, oferind caracteristici clasice de manevrare a sedanului sportiv. Dacă se detectează o deviație de la aceste condiții, sistemul poate acționa și direcția pe roțile din față, oferind instantaneu o tracțiune integrală, complet automat.

New Bentley Flying Spur Foto: Bentley

New Bentley Flying Spur
Foto: Bentley

Bentley Dynamic Ride este proiectat pentru a îmbunătăți în continuare atât manevrabilitatea, cât și confortul la condus. Nou pentru Flying Spur, sistemul inovator modifică rigiditatea suspensiei la cerere, pentru a combate efectul de serpentină și pentru a minimiza ruliul care ar putea deranja pasagerii.

La fel ca recent lansatul Continental GT, noul Flying Spur este o creație integral nouă, care împinge limitele tehnologiei și ale meșteșugului pentru a oferi niveluri de performanță și rafinament care redefinesc standardele segmentului. Fiind legat doar prin numele său istoric de modelul precedent, sedanul cu patru uși va oferi o experiență de călătorie fără egal, atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Pe scurt, compania mondială de lux în domeniul automobilelor intenționează să aducă în atenția publică cel mai bun sedan de lux Grand Touring din lume, în doar câteva săptămâni, odată cu lansarea noului Flying Spur.

Clienții și fanii Bentley pot vizita www.NewFlyingSpur.com ca să fie în continuare la curent cu noutățile.

This entry was posted in Lansari modele noi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *