Porsche Central and Eastern Europe: Michael Müller il inlocuieste pe Marcus Eckermann

Schimbare în topul organizației de vânzări Porsche pentru Europa Centrală și de Est: Michael Müller (46), anterior director regional pentru Europa de Vest în cadrul Porsche AG, va prelua funcția de director general al filialei Porsche Central and Eastern Europe, cu sediul în Praga, Republica Cehă, începând cu 1 octombrie 2018. Michael Müller îl succede pe Marcus Eckermann (50) în acest rol, acesta din urmă preluând funcția de director general al Porsche Cars Marea Britanie încă din iulie 2018.

Michael Müller. Foto: Porsche

Michael Müller. Foto: Porsche

”Sunt încântat că putem atribui responsabilitatea pentru Europa Centrală și de Est și, prin urmare, un mediu de piață omogen, unui manager de vânzări cu experiență precum Michael Müller”, spune Detlev von Platen, membru al Consiliului Executiv, Responsabil de vânzări și marketing în cadrul Porsche AG. Cele mai mari piețe individuale din această regiune de vânzări, care cuprinde 26 de țări, sunt Polonia și Turcia.

Între 2006 și 2014, Michael Müller a ocupat mai multe poziții la Porsche, inclusiv acelea de director al centrului de clienți, de director al departamentului de livrări de mașini noi și de consultanță pentru clienți, precum și cea de director regional pe piețele emergente – Orientul Mijlociu și Africa, America Latină. Din 2014 până în 2017, Müller a fost director executiv Porsche și VW în cadrul Grupului Volkswagen Arabia Saudită. În calitate de șef regional de vânzări în Europa de Vest, s-a întors la sediul Porsche din Zuffenhausen.

This entry was posted in Business and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *