Prima editie Transylvania Tour sau cum sase Lamborghini au luat cu asalt cea mai frumoasa si dificila sosea din Romania

Săptămâna trecută a fost una specială pentru echipa Lamborghini București, dar și pentru oaspeții de la fabrica Automobili Lamborghini, care au ajuns pentru prima dată pe cea mai frumoasă șosea din România, cu ocazia celei dintâi ediții Transylvania Tour.

Transylvania Tour. Foto: Lamborghini

Transylvania Tour. Foto: Lamborghini

Șase Lamborghini Huracán cu tracțiune integrală (Coupé și Spyder), printre care și cel mai nou model al familiei, Huracán Performante, au luat cu asalt curbele dificile și virajele în ac de păr ale uneia dintre cele mai spectaculoase și mai dificile șosele din lume, Transfăgărășanul. În ciuda vremii imprevizibile și a unei furtuni care a încercat să le pună bețe-n roate, taurii din Sant’Agata Bolognese au făcut furori pe drumul șerpuit aflat la o altitudine de peste 2000 m.

Familia Huracan pe Transfăgărășan. Foto: Lamborghini

Familia Huracán pe Transfăgărășan. Foto: Lamborghini

Transfăgărășanul urcă printre piscurile celor mai înalți munți din România, oferind priveliști impresionante și schimbări frecvente de peisaj, care variază de la zone aride până la văi pline de vegetație, care, mai ales după ploaie, au avut o explozie de culoare. Un decor perfect pentru șase tauri de sute de cai putere, nerăbdători să-și arate colții și să-și măsoare forțele pe asfalt ”proaspăt”.

Transylvania Tour. Foto: Lamborghini

Transylvania Tour. Foto: Lamborghini

Turul a început din Sibiu, a trecut prin pitorescul sat Cârțișoara și a continuat prin spectaculoasele viraje în ac de păr din inima Munților Făgăraș. Grupul de tauri a ajuns la cel mai înalt punct de pe traseu, Bâlea Lac, coborând, în cele din urmă spre Barajul Vidraru, deasupra căruia se zăresc ruinele castelului lui Vlad al II-lea al Țării Românești, cel care a inspirat personajul contelui Dracula, imaginat de autorul Bram Stoker.

Huracan Performante. Foto: Lamborghini

Huracan Performante. Foto: Lamborghini

Vă invităm să vizionați galeria de mai jos, pentru rezumatul în imagini al primei ediții Transylvania Tour.

This entry was posted in Events and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *