Marea Britanie castiga in Mallorca

Interesul pentru meciurile de golf crește în rândul clienților Porsche: peste 12.000 de jucători amatori au concurat în peste 220 de turnee preliminare, în întreaga lume, în cadrul Porsche Golf Cup 2016, depășind numărul record de participanți din sezonul precedent. Primii 98 de jucători din 20 de țări s-au confruntat, între 8 și 11 mai, în finala mondială Porsche World Cup, care s-a desfășurat în insula Mallorca din Marea Mediterană. Echipa din Marea Britanie a ieșit victorioasă în prestigioasa Nations Cup.

Foto: Porsche

Foto: Porsche

Echipa britanică a terminat în fața concurenților din Austria și Franța, după două
runde desfășurate în condiții excelente, pe terenurile de golf din Son Gual și Alcanada. Cei cinci membri ai echipei britanice câștigătoare au obținut câte un loc în meciul de debut al turneului Pro-Am, din cadrul Porsche European Open din acest an (27-30 iulie, terenurile de golf Green Eagle, Hamburg).

La categoria feminină, câștigătoarea a fost Minako Mitsugi din Japonia, iar la proba individuală masculină, victoria a fost obținută de Renato Song, din Brazilia. Din păcate, niciun participant nu a reușit, anul acesta, să câștige premiul Hole-in-One, un Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet.

Porsche 911 Carrera S. Foto: Porsche

Porsche 911 Carrera. Foto: Porsche

”Perfecțiunea și pasiunea au caracterizat această finală mondială Porsche Golf Cup”, a spus Oliver Hoffman, Experiential Marketing Director la Porsche AG. ”Totuși, cu toată ambiția și competitivitatea, participanții nu au uitat niciun moment să se bucure de sportul în sine. Tocmai această combinație, împreună cu oportunitatea de a discuta cu admiratori ai mărcii Porsche și pasionați ai golfului, au făcut, încă o dată, ca această finală mondială Porsche Golf Cup să fie un eveniment extrem de special. Felicitări tuturor câștigătorilor!”

Câștigătorii Porsche Golf Cup World Final 2017:

Câștigător Nations Cup 2017: Marea Britanie

Câștigători la proba individuală:

  • Feminin: Minako Mitsugi, Japonia
  • Masculin: Renato Song, Brazilia
  • Net A (HCP +0.5 – 7.4): Felix Schröder, Germania
  • Net B (HCP 7.5 – 17.4): Rodolphe Combes, Marea Britanie
  • Net C (HCP 17.5 – 36.0): Arnaud Feneon, Franța
This entry was posted in Business. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *