Noua editie limitata Mulsanne Hallmark by Mulliner, inspirata de cele mai fine metale pretioase

  • Versiunile Silver și Gold, disponibile pentru ediția exclusivistă de cincizeci de exemplare
  • Ediția limitată Hallmark se extinde la nivelul întregii game Mulsanne, incluzând modelele Speed și Extended Wheelbase
  • Ediția limitată prezintă detalii unice de design din aur sau din argint, inclusiv emblema “Flying B”, intarsii de furnir și piele în nuanțe metalice
  • Ediția Mulsanne Hallmark va debuta la Salonul Auto de la Geneva, cu modelul Silver

     Mulsanne Hallmark Series by Mulliner. Foto: Bentley Motors

    Mulsanne Hallmark Series by Mulliner. Foto: Bentley Motors

Bentley Motors prezintă Mulsanne Hallmark Series by Mulliner – o ediție limitată exclusivistă, inspirată de cele mai fine metale prețioase și materiale de lux, utilizate doar de bijutierii de top.

Această ediție limitată include toate modelele gamei Mulsanne, fiind versiunea cea mai exclusivistă a navei amiral Bentley.

Versiunile Silver și Gold ale ediției de cincizeci de exemplare vor fi disponibile clienților. Metalele prețioase au fost mult timp identificate prin anumite semne distinctive, prin gravuri care le dovedesc valoarea și autenticitatea. În aceeași manieră, și automobilele exclusiviste pot fi identificate după propriile semne distinctive; în acest caz, după măiestria artizanală Mulliner.

Detaliile extraordinare de design marca Mulliner – divizia de personalizare a limuzinelor Bentley – includ emblema “Flying B” din argint sau placată cu aur, o nervură fina, din același metal prețios, pe toată lungimea caroseriei și piele în nuanțe metalice de auriu sau argintiu, care căptușește compartimentele de depozitare, completată de furnir pictat și o intarsie superbă din metal prețios. Pe o parte a emblemei retractabile “Flying B” este gravat ”Commissioned”, iar pe cealaltă parte – ”By Mulliner”, aceasta fiind turnată în argint solid sau placată cu aur.

Emblema Flying B. Foto: Bentley Motors

Emblema Flying B. Foto: Bentley Motors

Ambele modele etalează o nervură fină, pictată manual, de-a lungul întregii caroserii, fie cu aur, fie cu argint. Schemele de vopsire Duo și single-tone sunt disponibile pentru ediția Hallmark Series by Mulliner.

Jantele impozante de 21″, din aliaj lustruit și grila Mulliner (sau, opțional, Serenity) distinctivă, definesc caracterul ultra-luxos al limuzinei.

La interior, ediția limitată Mulsanne Hallmark Series by Mulliner include scaunele din față și din spate îmbrăcate în piele în nuanțe contrastante, pentru a crea o combinație cromatică unică. O superbă broderie, cusături și tivuri din argint sau din aur completează designul exclusivist al interiorului.

Pielea în nuanțe metalice de argintiu sau auriu garnisește compartimentele de depozitare Hidden Delights, fiind inspirate de croiala celor mai frumoase costume Savile Row. Scaunele și panourile portierelor sunt îmbrăcate în tapițerie matlasată de piele cu un discret model diamant, în timp ce furnirul este pictat în armonie perfectă cu nuanța secundară de piele, creând un interior elegant și extrem de atent gândit, inspirat de cele mai noi tendințe de design interior.

Mulsanne_Hallmark_Series_Gold_Interior

Interiorul Mulsanne Hallmark Series. Foto: Bentley Motors

Placajul de pe consola centrală include un strat superior din argint sau din aur, cu inscripția ”Mulliner”, iar benzile ornamentale ale portierelor includ inserții din argint solid sau placate cu aur.

Pernele scaunelor din spate, tapițate cu Alcantara la culoare cu nuanța secundară de piele, umbrelele de oraș și pragurile iluminate, inscripționate cu numărul unic al modelului (de la 1 la 50), desăvârșesc interiorul extraordinar al acestei ediții ultra-limitate Mulsanne Hallmark. Un dulap de cocktail Mulliner este, de asemenea, disponibil opțional.

În calitate de divizie proprie de personalizare a limuzinelor Bentley, Mulliner poate îndeplini orice alte cerințe din partea clienților pentru noul Bentayga Mulliner.

Echipa Mulliner, alcătuită din ingineri și designeri din Crewe, se mândrește cu o experiență vastă în îndeplinirea dorințelor și cerințelor celor mai exigenți clienți din lume.

Puteți admira noua ediție limitată Mulsanne  Hallmark by Mulliner în galeria de imagini de mai jos:

This entry was posted in Lansari modele noi and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *