Bentley isi mentine statutul de Top Employer

Bentley a obținut, pentru al șaselea an consecutiv, titlul de Top Employer, distincție acordată companiilor care investesc constant în dezvoltarea angajaților și oferă un mediu de lucru ireproșabil.  Premiul acordat de Top Employers Institute dovedește preocuparea Bentley pentru dezvoltare continuă și pentru asigurarea unui mediu de lucru excelent celor nu mai puțin de 4.000 de angajați.

Foto: Bentley Motors

”Menținerea statutului de Top Employer este o formă de recunoaștere nu doar pentru companie, cât și pentru colegii noștri”, a declarat Marlies Rogait, Membru în Boardul Executiv, Responsabil pentru Resurse Umane. „Suntem foarte mândri de forța noastră de muncă foarte specializată și ne-am luat angajamentul să le oferim toate oportunitățile de a-și atinge potențialul maxim. Toți angajații Bentley, de la artizanii din fabrică, la membrii board-ului executiv, sunt extraordinar de pasionați de ceea ce fac. Această pasiune pentru succes contribuie la consolidarea poziției noastre de lider mondial pe piața auto de lux”.

Studiul internațional realizat anual de Top Employers Institute recunoaște meritele angajatorilor de top din întreaga lume – companii care asigură condiții de muncă excelente, care depun eforturi considerabile pentru a îmbunătăți procesele de recrutare, care valorifică și încurajează talentul la toate nivelurile organizației.

Bentley Motors a lansat recent programul de stagiatură 2017, oferind 60 de poziții pentru studenți, absolvenți și stagiari, în toate departamentele companiei.Foto: Bentley Motors

Cu scopul de a investi în viitorul companiei și al comunității, Bentley joacă un rol esențial în înființarea unei școli tehnice la Crewe, cu specializare pe Inginerie și Design, destinată tinerilor cu vârste între 14 și 18 ani pasionați de aceste domenii.

This entry was posted in Events and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *