Bentley deschide un nou showroom in Lausanne

Bentley Motors a anunțat deschiderea unui nou showroom în Elveția. Localizat în nord-vestul orașului Lausanne, noul showroom ocupă o suprafață de 400 m² și încorporează noua identitate corporatistă globală Bentley, având drept inspirație istoria bogată a companiei, care se îmbină armonios cu serviciile moderne de vânzare a limuzinelor și a produselor de lux. Bentley Lausanne este cel de-al șaselea dealership Bentley Motors din Elveția.

Noul showroom Bentley. Foto: Bentley

Noul showroom Bentley. Foto: Bentley

„Elveția este cea mai mai mare piață a noastră din Europa Centrală”, a declarat Robert Engstler, Regional Director la Bentley Motors Europe. „Avem parteneri de încredere la Bentley Lausanne, iar deschiderea noului showroom ne va ajuta să creștem și să ne extindem și mai mult baza de clienți din Elveția”.

„Suntem foarte mândri să reprezentăm cea mai de succes marcă auto de lux din lume”, a spus Marcel Hauselmann, Bentley Lausanne General Manager. „La showroom-ul nostru, clienții vor avea parte de o experiență autentică Bentley și de servicii personalizate exclusiviste, într-un spațiu cu design premium, dominat de pasiunea pentru automobile și de o atenție la detalii fără egal”.

Noul showroom Bentley, Foto: Bentley

Noul showroom Bentley, Foto: Bentley

Noul showroom din Lausanne găzduiește gama completă de modele Bentley, inclusiv cel mai recent membru al familiei, Bentayga Diesel – cel mai rapid, luxos și exclusivist SUV diesel din lume. În afară de versiunile Bentayga, clienții pot alege, de asemenea, între modelele Continental GT, Flying Spur și nava amiral Bentley, Mulsanne.

Noul dealership oferă, de asemenea, limuzine Bentley rulate, servicii post-vânzare și produse de lux personalizate.

This entry was posted in Events and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *