Bentley a castigat titlul ”Echipa anului” la prestigiosul Automotive Brand Contest, organizat de Consiliul German pentru Design

Echipa de design Bentley, condusă de Stefan Sielaff, a câștigat titlul ”Echipa anului” la concursul Automotive Brand Contest, organizat de Consiliul German pentru Design.

Echipa de design Bentley, condusă de Stefan Sielaff. Foto: Bentley

Echipa de design Bentley, condusă de Stefan Sielaff. Foto: Bentley

Juriul a apreciat pasiunea și talentul echipei Bentley în crearea unor modele excepționale, dar și abordarea vizionară a designului mărcii de lux.

”Acest premiu confirmă pasiunea, atenția la detalii și măiestria atât de apreciate de clienții noștri”, a mărturisit Stefan Sielaff, Director of Design Bentley Motors. „Cred cu tărie că posibilitatea de personalizare și utilizarea materialelor autentice – care au devenit deja caracteristici fundamentale ale limuzinelor Bentley – reprezintă cheia succesului pe piața mașinilor de lux din viitor. De aceea, recunoașterea echipei Bentley în cadrul acestui eveniment este un semn foarte promițător pentru noi”.

Bentley a obținut, de asemenea, alte două premii importante, pentru noul Bentayga: premiul ‘Best of the Best’ pentru interiorul luxos al SUV-ului și locul I la categoria ‘Exterior Premium Brand’.

”Sub conducerea lui Stefan Sielaff, Bentley devine un brand de lux al viitorului”, a declarat Andrej Kupetz, CEO al Consiliului German de Design. „Datorită abilității membrilor echipei de a proiecta fiecare detaliu al unui automobil de lux, realizările acesteia sunt impresionante în toate privințele. În fiecare Bentley, în fiecare nou model de serie, în fiecare concept de automobil, se poate observa cu ușurință pasiunea, profesionalismul și bucuria cu care lucrează designerii Bentley”.

”Interiorul SUV-ului Bentayga a adus cu sine o transformare a istoriei designului și a detaliilor specifice brandului, într-o configurație complet nouă a automobilului. Rezultatul? Un interior tipic britanic, perfect și luxos”, a adăugat Kupetz referitor la cele două premii acordate modelului Bentayga.

This entry was posted in Events and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *