Bentley Flying Spur W12 S – cea mai noua si mai puternica limuzina cu patru usi

  • Mai multă putere, un cuplu mai mare și viteză de reacție îmbunătățită
  • Primul Bentley cu patru uși care atinge o viteză maximă de peste 320 km/h
  • Cu o putere de 626 CP și un cuplu maxim de 820 Nm, ajunge de la 0 la 100km/h în doar 4,5 secunde
  • Exterior sportiv, închis la culoare și un interior cu caracteristici unice
  • Suspensia revizuită oferă un control mai bun si o manevrabilitate sporită, în condiții de confort fără compromis.

    Noul Bentley Flying Spur W12 S. Foto: bentleymedia.com

    Noul Bentley Flying Spur W12 S. Foto: Bentley

Bentley Motors anunță lansarea noii nave amiral din gama Flying Spur, ce îmbină luxul, stilul și forța: Flying Spur W12 S.

Noul model este prima limuzină Bentley cu patru uși care atinge o viteză maximă de peste 320 km/h, oferind o experiență sportivă pentru cei ce vor mai multă putere, un cuplu mai mare și o viteză sporită de reacție.

Exteriorul noului Flying Spur W12 S are numeroase detalii în nuanțe închise, care semnalează noile abilități dinamice ale modelului. O suită de elemente metalice de culoare închisă, incluzând grila și ramele farurilor cu finisaj lucios Beluga, difuzorul bară spate dar și finisajele opționale din fibră de carbon conferă noului model o apariție dramatică în acord perfect cu performanțele îmbunătățite ale modelului.

Noul Flying Spur W12 S are un motor biturbo de 6 litri, care îi conferă mai multă putere și un cuplu mai mare. Prin calibrarea și reglarea precise, puterea motorului a crescut la 626 CP, iar cuplul maxim de la 800 Nm la 820 Nm, pentru o dinamică sporită la condus. Cuplul maxim se atinge de la 2000 rpm, asigurând o experiență de condus extrem de confortabilă.

Această creștere de putere permite limuzinei Flying Spur W12 S să atingă o viteză maximă de 325 km/h – fiind primul model Bentley cu patru uși care depășește bariera de 320 km/h. Sprintul inițial până la 100 km/h durează doar 4,5 secunde.

Conform tradiției moderne Bentley, puterea este livrată printr-un sistem cu tracțiune integrală cu o distribuție de putere față spate de 40:60, pentru călătorii sigure și antrenante pe orice tip de teren, indiferent de condițiile meteo.

Designul remarcabil anticipează performanța sporită

Echipa de design Bentley a creat o siluetă atletică ce îmbină detaliile tradiționale Bentley cu o alură sportivă. Liniile ferme și clare subliniază aspectul musculos al aripilor spate, în timp ce farurile LED de zi, elementele subtile din metal negru și gama variată de jante din aliaj conferă limuzinei Flying Spur un aspect modern.

De la detaliile negre lucioase ale caroseriei, până la pielea cusută manual, atât exteriorul cât și interiorul reflectă un caracter mai hotărât și mai agresiv al noului Flying Spur W12 S.

Noua limuzină Bentley vine cu elemente metalice cu finisaj lucios pentru radiator și ramele geamurilor, pentru faruri, bara de protecție spate, inserții la mânerele portierelor și capacele spălătoarelor de faruri. Noua emblemă W12 S etalează litera ”S” în finisaj negru, în timp ce bara de protecție față, cu design sportiv, difuzorul bară spate și oglinzile laterale cu finisaj lucios Beluga, alături de grila frontală cu finisaj negru sunt preluate de la noul Flying Spur V8 S.

La interior, Flying Spur W12 S etalează detalii stilistice create pentru a-i spori aspectul sportiv și luxos, oferind numeroase elemente lucrate manual, o paleta cromatică mai largă, un nou finisaj pentru capacul consolei centrale și tigheluri personalizate.

Noul Bentley Flying Spur W12 S. Foto: bentleymedia.com

Interiorul noului Bentley Flying Spur W12 S. Foto: Bentley

Interiorul standard include un finisaj negru, distinctiv pentru capacul consolei centrale și chederele geamurilor (finisajul din fibră de carbon satinat este opțional); emblema W12 S de pe tetieră poate fi realizată prin tigheluri de contrast sau cusătură invizibilă; embleme W12 S pe pragurile laterale față și spate; un volan Sport Plus cu trei spițe și padele randalinate pentru schimbarea vitezelor, care sunt disponibile doar opțional la alte modele.

Flying Spur – Tehnologie la cerere

Flying Spur este dotat cu o suită de tehnologie la bord, menită să îl transforme în locul ideal pentru lucru sau relaxare în mișcare.

O telecomandă inovatoare cu ecran tactil, acționată din consola lăcuită din spate la simpla apăsare a unui buton, permite controlul temperaturii și al sistemului de infotainment din confortul banchetei. Flying Spur este prevăzut, de asemenea, cu un hotspot WiFi pentru conectivitate în timpul călătoriilor.

Livările pentru noul Flying Spur W12 S vor începe la sfârșitul acestui an.

Puteți admira noua limuzină în galeria de imagini de mai jos:

 

This entry was posted in Lansari modele noi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *