Automobili Lamborghini a lansat concursul international de arhitectura Lamborghini Road Monument

Automobili Lamborghini a lansat concursul internațional de arhitectură Lamborghini Road Monument, dedicat tinerilor arhitecți și designeri. Cele două instalații câștigătoare, care vor urmări reinterpretarea filosofiei Lamborghini în termeni arhitecturali, vor marca intrarea în Sant’Agata Bolognese și în unitatea de producție a mărcii.

Automobili Lamborghini a lansat concursul Lamborghini Road Monument. Foto: lamborghini.com

Automobili Lamborghini. Foto: lamborghini.com

Concursul va avea loc în parteneriat cu YAC, Young Arhitects Competitions, un promotor al concursurilor arhitecturale și este sponsorizat de regiunea Emilia – Romagna, municipiul Bologna; comuna Sant’agata Bolognese; Academia de Arte Frumoase din Bologna și Unindustria Bologna.

Competiția va beneficia de un juriu de excepție: Zaha Hadid Arhitects; Studio Fabio Novembre; Studio Libeskind și Foster and Partners, dar și editorul ”Casabella”, Francesco Dal Co; Giuseppe Cappochin, președintele Asociației Arhitecților din Italia, Annalisa Trentin de la Universitatea din Bologna și Stefano Domenicali, CEO-ul Automobili Lamborghini.

Conform filosofiei Automobili Lamborghini, concursul are, pe lângă criteriile estetice, o serie de reguli ce vizează protejarea mediului, încurajând folosirea unor materiale nepoluante și dezvoltarea unei tehnologii cu un impact redus asupra mediului.

This entry was posted in Events and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *