Succesorul modelului 911 RSR intra in faza de testare

Cea mai de succes mașină de curse GT din sezonul 2015 va fi înlocuită în sezonul 2017 cu un model complet nou. Succesorul modelului 911 RSR a trecut deja cu succes o serie de teste realizate pe pista din Weissach. Urmează acum faza de testare pe câteva piste internaționale, atent selecționate.

Noul model, în timpul testelor realizate în Weissach. Foto: Porsche

Succesorul modelului 911 RSR, în timpul testelor realizate în Weissach.
Foto: Porsche

Majoritatea piloților de fabrică Porsche și-au făcut deja o primă impresie despre noua mașină de curse GTE după primele teste realizate la Weissach. „Este neobișnuit ca mai mulți piloți să conducă o mașină în faza de testare”, declară Marco Ujhasi, Coordonatorul întregului proiect GT. „Însă, din moment ce toți piloții noștri de fabrică sunt direct implicați în dezvoltarea noii mașini, cei cărora le-a permis programul, au venit la Weissach pentru a parcurge câteva ture.”

Marco Ujhasi și echipa sa. Foto: Porsche

Marco Ujhasi și echipa sa.
Foto: Porsche

Prima ieșire publică a succesorului modelului RSR este planificată pentru luna ianuarie 2017, în cursa de 24 de ore de la Daytona. „Debutul unui automobil complet nou într-o cursă de 24 de ore este o mare provocare. Dar ne încadrăm perfect în grafic”, explică Dr. Frank-Steffen Walliser, șeful Porsche Motorsport.

Succesorul modelului 911 RSR. Foto: Porsche

Succesorul modelului 911 RSR. Foto: Porsche

This entry was posted in Lansari modele noi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *