Trei milioane de vizitatori au trecut pragul Muzeului Porsche

Pe 21 aprilie, Muzeul Porsche din Stuttgart a atins cifra uimitoare de 3 milioane de vizitatori din întreaga lume, în cei șapte ani de la deschidere.

Norocosul australian David Boscaglia, vizitatorul cu numărul 3.000.000 și un mare admirator al mărcii, a fost extrem de plăcut surprins de primirea unui card cadou, înmânat chiar de Achim Stejskal, Directorul Porsche Museum. Astfel, David Boscaglia și Justine, perechea sa, se vor putea bucura de un weekend memorabil, la volanul modelului lor preferat din gama actuală a Porsche AG.

Achim Stejskal, împreună cu Justine și David Boscaglia. Foto: porsche.de

Achim Stejskal, împreună cu Justine și David Boscaglia. Foto: porsche.de

Muzeul Porsche atrage pasionați din întreaga lume, jumătate dintre cei care îi trec pragul fiind fani ai mărcii din afara Germaniei. În plus, succesul Porsche Museum a crescut de la an la an – doar în 2015, mașinile expuse au fost admirate de 445.730 de vizitatori, cu 8% mai mult decât în anul anterior.

Să admiri îndeaproape o colecție unică cu modelele emblematice Porsche este un „must” pentru orice fan al mărcii. Cu toate acestea, experiența pe care o oferă Porsche Museum nu se limitează aici, ajungând, în timp, să fie una multisenzorială.

Una dintre cele mai importante atracții ale muzeului este peretele interactiv lung de 12 metri Porsche Touchwall, ce poate fi controlat prin gesturi multitouch. Datorită acestuia, vizitatorii pot naviga prin aproape nouă decenii de istorie Porsche, pot explora peste 3000 de fotografii, schițe și reclame, datând din 1931 până în prezent și pot afla date tehnice despre aproape toate modelele de serie și de curse ce poartă binecunoscutul logo Porsche.

Porsche Touchwall. Foto: porsche.de

Porsche Touchwall. Foto: porsche.de

La experiența multisenzorială și emoțională cu brandul contribuie și sistemul de sunet interactiv Porsche in the mix, un „exponat” unic în lume. Iubitorii mărcii pot asculta și simți sunetele autentice ale motorului modelului preferat, de exemplu, sau se pot juca cu volumul și intensitatea acestora după propriile preferințe, în timp ce urmăresc, pe un ecran, filmulețe și animații cu modelul respectiv. Neașteptată este finalitatea acestui „exercițiu de creativitate – o compoziție muzicală proprie bazată pe sunetele originale Porsche, pe care și-o pot trimite pe email. O amintire cu adevărat valoroasă.

Sistemul “Porsche in the Mix”. Foto: porsche.de

Sistemul “Porsche in the Mix”. Foto: porsche.de

Muzeul Porsche este deschis zilnic de marți până duminică, inclusiv în timpul sărbătorilor legale, în intervalul orar 9.00-18.00. Pentru mai multe informații, accesați http://www.porsche.com/museum.

This entry was posted in Events and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *