Noi finisaje de lux pentru interioarele Continental si Flying Spur

La Bentley, anul 2016 debutează cu surprize la nivel de dotări opționale pentru o parte dintre modelele sale. Continental și Flying Spur pot primi pe planșa de bord, la comandă, placaje din piatră naturală executate cu măiestrie de Mulliner, divizia care se ocupă de personalizarea mașinilor mărcii, cu sediul în Crewe, Marea Britanie.

Finisaje din piatră naturală în interioarele Bentley, realizate de Mulliner.  Credit foto: bentleymotors.com

Finisaje din piatră naturală în interioarele Bentley, realizate de Mulliner.
Credit foto: bentleymotors.com

Noile placaje sunt rezultatul unui proces special de producție, care implică tehnologii de ultimă generație, fiecare piesă fiind unică – culoarea, modelul și textura finisajelor de piatră fiind aproape imposibil de reprodus. Tipurile de piatră folosite sunt ardezia și cuarțitul, formate acum 200 milioane de ani în India.

Plăcile ce vor înnobila planșele de bord ale automobilelor Bentley sunt obținute din bucăți mari de piatră, apoi tăiate, prin procedee moderne, în foi mai subțiri de 1 mm, întărite cu fibră de sticlă și rășină și finisate manual de maeștrii Mulliner, pentru a se mula perfect formelor și contururilor interioarelor elegante marca Bentley.

Proprietarii limuzinelor Continental și Flying Spur vor putea alege dintr-o paletă de patru nuanțe pentru finisajele din piatră de pe bord: Galaxy, Terra Red, Autumn White și Copper. Acestea pot fi comandate deja ca finisaje opționale pentru cele două modele ale mărcii, inclusiv din România.

This entry was posted in Business and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *