Lamborghini Bucuresti i-a rezervat cateva surprize bolidului tau

Chiar dacă au superputeri, supercar-urile Lamborghini au și ele nevoie, din când în când, de îngrijire specială. Verificările periodice la service-ul autorizat Lamborghini București, dar și accesoriile care vă protejează mașina sunt indispensabile, în special în sezonul rece.

gal_lp560-4_coupe_ov_1_1920x1080v2

Lamborghini Gallardo LP 550-4 Credit imagine: Lamborghini.com

Pentru că ne place să recompensăm cât mai frecvent pasionații mărcii Lamborghini, proprietarii modelului Gallardo, care vor să se asigure că bolidul lor funcționează fără probleme, sunt invitați să ia legătura cu echipa Lamborghini București, până la finalul lunii martie 2016. De ce? Pentru a beneficia de o ofertă greu de refuzat: preluarea gratuită a autovehiculului, pe platformă (în limita a 150 km) + verificarea gratuită și personalizarea ofertei de reparație care reiese în urma verificării. Astfel, bolidul dumneavoastră va fi pregătit să facă față oricărei provocari în sezonul de vară 2016.

Pachet Husă + Charger

Pachet Husă + Charger

Tot în luna cadourilor și a surprizelor, Lamborghini București vă așteaptă cu un pachet special, compus din HUSĂ (material textil) și CHARGER (pentru conservarea bateriei pe timp de iarnă), pentru patru dintre modelele mărcii, la prețuri super-avantajoase. Astfel, în funcție de bolidul pe care-l ai în garaj, pachetul are următorul preț:

  • Gallardo – preț pachet 1785,60 lei
  • Huracan – preț pachet 2176,20 lei
  • Murcielago – preț pachet 2036,70 lei
  • Aventador – preț pachet 2064,60 lei

Ne găsiți în B-dul Pipera nr 1/x sau la numărul de telefon 021 200 0911.

This entry was posted in Oferte speciale and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *