Porsche 911 Carrera 4 si 911 Targa 4 cu motoare turbo si o noua tractiune integrala

O mașină sport cu tracțiune integrală reprezintă prima opțiune pentru mai mult de o treime dintre cumpărătorii modelului Porsche 911. Cu noile 911 Carrera 4 și 911 Targa 4, clienții pot acum profita de o intensificare a caracteristicilor sportive și de un plus de confort pentru cea mai nouă generație 911: noile motoarele turbo sunt mai puternice și consumă mai puțin, în timp ce tracțiunea integrală îmbunătățită subliniază caracterul dinamic al automobilului și sporește siguranța conducătorului.

Autodesk VRED Professional 2016

În plus, șasiul adaptabil PASM (Porsche Active Suspension Management), care reduce garda la sol cu 10 milimetri, este disponibil ca funcție standard și crește adaptabilitatea automobilului, de la cursele pe circuit sportiv la călătoriile relaxate, pe distanțe lungi. Sistemul de direcție de pe puntea spate, disponibil opțional pentru modelele Carrera 4S stabilește noi repere în materie de dinamică.

Funcționalitatea interiorului este îmbunătățită de sistemul de conectivitate și infotainment Porsche Communication (PCM), disponibil în standard, cu un sistem de operare simplificat și un ecran tactil.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa această pagină. 

This entry was posted in Business, Lansari modele noi and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *