Noul Porsche Macan GTS – sportiva pur-sange din segmentul SUV-urilor compacte

Noua versiune GTS a SUV-ului compact aduce o experiență de condus care o depășește chiar și pe cea cu care Macan ne-a obișnuit. Puterea mai mare, șasiul reproiectat și frânele mai puternice fac parte din echipamentul special care susține performanțele noului GTS.

În ceea ce privește puterea, cei 360 CP poziționează noul Macan GTS între versiunile Macan S și Macan Turbo. Baza tehnică pentru noua versiune este formată dintr-un motor V6 bi-turbo, împrumutat de la modelul Macan S, cu o cilindree de trei litri, completat cu transmisia Porsche Doppelkupplung (PDK) și sistemul Porsche Traction Management (PTM), cu distribuția variabilă a puterii către toate cele patru roți. Trăsăturile stilului caracteristic modelelor GTS de la Porsche completează aspectul sportiv al noului Macan.

Datorită calităților sale speciale, noul Macan GTS oferă mai multă plăcere la condus și o experiență Porsche autentică. Cu ajutorul noii versiuni, Porsche întărește afirmația că Macan este mașina sport din segmentul SUV-urilor compacte.

This entry was posted in Business, Lansari modele noi and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *