Noutati – Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Porsche

Noul Porsche 911 Carrera a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt, cu motor bi-turbo mai puternic și mai economic. Porsche 911 Carrera se mândrește cu un design exterior redesenat și un interior îmbunătățit.

Surpriza Porsche de la Frankfurt o reprezintă modelul concept Mission E, cu 600 CP și o autonomie de 500 km. Porsche Mission E este cel mai performat model complet electric prezentat vreodată de un producător de automobile.

Lamborghini

Tot la Salonului Auto de la Frankfurt, Lamborghini a dezvăluit varianta decapotabilă a modelului Huracan. Cu nume de cod LP 610-4 Spyder, automobilul are o putere totală de 610 CP, atingând o viteză maximă de 315 km/h.

Bentley

Salonul Auto de la Frankfurt marchează lansarea celui mai rapid, puternic și luxos SUV din lume. Performanțele extraordinare, dar și eleganța modelului au determinat-o pe Regina Marii Britanii să devină primul posesor al SUV-ului Bentayga.

Bentayga va ajunge și în showroom-ul Bentley București anul acesta, dar cotele pentru 2016 sunt deja vândute integral. Doritorii vor trebui să se înscrie pe lista de așteptare pentru 2017.

Audi

Audi a avut un șir întreg de lansări la Frankfurt – Audi e-tron quattro concept, noua generație Audi A4, în variantele Sedan și Avant, Audi R8 V10 plus, Audi A8 L Security, Audi SQ5 TDI Plus, Audi Q7 Ultra.

Audi e-tron quattro a fost în centrul atenției, fiind primul SUV cu propulsie complet electrică. Modelul are o autonomie de peste 500 km și este așteptat în versiunea de serie în 2018.

Volkswagen

Volkswagen a surprins la Frankfurt cu Tiguan GTE, primul SUV plug-in hybrid, care parcurge 50 km cu un plin de baterie. Opțional, modelul poate fi dotat cu un panou solar care generează anual energie pentru 1.000 km.

La standul mărcii germane au mai fost admirate și modelele: Volkswagen Caddy Alltrack – succesorul lui CrossCaddy –  și Volkswagen MultiVan PanAmericana Concept, cu extra-spațiu pentru transportul motocicletelor.

Skoda

Skoda a expus la Frankfurt noul model Skoda Superb, alături de versiunea sportivă SportLine, disponibilă în atât în varianta sedan, cât și break, cu toate motorizările din gamă. Noul Skoda Superb a ajuns deja și în showroom-urile noastre.

Alături de gama Superb, Skoda a introdus și cel mai nou membru al familiei Monte Carlo: Rapid.

Seat 

Cel mai nou model SEAT este Show Car-ul SEAT Leon Cross Sport, un concept crossover bazat pe Leon CUPRA. Modelul îmbină performanța unei mașini sport compacte și stilul coupe cu versatilitatea tracțiunii integrale controlate electronic.

În cadrul standului SEAT, vizitatorii au mai admirat noul SEAT Ibiza Cupra, cu un propulsor turbo nou, de 1,8 l.

Bugatti

Bugatti a anunțat la Frankfurt conceptul Vision Gran Turismo, o super mașină ce seamănă foarte mult cu un automobil de curse. Modelul unicat va putea fi testat “virtual” în cunoscutul joc “Gran Turismo” pentru PlayStation.

 

 

 

 

This entry was posted in Events, Lansari modele noi, Saloane auto and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *