Mai multa performanta, eficienta si placere la condus: noul Porsche 911 Carrera

De mai multe decenii, 911 este cel mai bine vândut automobil sport din lume. Noua generație are toate argumentele pentru a continua această performanță excepțională – motoare turbo Boxer inovatoare, un șasiu avansat, pentru un echilibru și mai bun între per-formanță și confort și un nou sistem de infotainment.

previewcarrera

                        Credit imagine: Porsche.com

Datorită unei experiențe de peste patru decenii în motoare turbo – atât pentru mașinile de curse cât și pentru cele de serie – noile motoare cu care sunt echipate modelele 911 Carrera stabilesc noi repere în materie de performanță, plăcere de a conduce și eficiență. Sistemul de direcție de pe puntea spate, disponibil pentru prima dată ca opțiune pentru modelele Carrera, îmbunătățește dinamica de rulaj. Noul timp stabilit în aceste condiții de 911 pe bucla de nord a circuitului Nürburgring se reduce la 7 minute și 30 de secunde – reprezentând o îmbunătățire de zece secunde.

 Multe dintre detaliile de exterior ale modelului 911 Carrera au fost rafinate vizual: de la noile faruri cu led în patru puncte pentru luminile de zi, la mânerele portierelor redesenate, sau la capota motorului din spate, reproiectat cu fante verticale și blocuri optice noi – inclusiv luminile de frână, caracteristice, în patru puncte. La interior, noul sistem standard Porsche Communication Management, cu un ecran multi-touch, oferă o gamă extinsă de funcții mult mai ușor de acționat.

Noile modele Porsche 911 Carrera vor putea fi livrate începând cu date de 12 decembrie 2015.

Pentru mai multe detalii despre noul 911 Carrera accesați website-ul Porsche.

This entry was posted in Business, Lansari modele noi and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *