Porsche Boxster și Porsche 911 Carrera Black Edition

Porsche prezintă o ediție specială a modelelor Porsche 911 Carrera și Porsche Boxster: Black Edition. Caroseria neagră și interiorul negru accentuează și mai mult eleganța clasică a modelelor sportive. Echipamentul standard disponibil la modelele Porsche 911 Carrera și Porsche Boxster Black Edition include sistemul Porsche Communication Management (PCM) cu modul de navigație, oglinzi retrovizoare automate cu sistem anti-orbire, senzor de ploaie, control al navigației și volan Sport Design.

911-black

Porsche 911 Carrera Black Edition este inspirat de Porsche 911 Carrera și dispune de un motor plat de 3,4 litri care dezvoltă 350 CP și este disponibil atât ca versiune coupé cât și ca versiune convertible, atât cu tracțiune spate cât și cu tracțiune integrală. Ediția specială dispune de jante 911 Turbo de 20 de inch și faruri cu tehnologie LED inclusiv sistemul Porsche Dynamic Light (PDLS+) ca echipament standard.

Porsche Boxster Black Edition este la fel de performant și atrăgător. Roadsterul cu motor central dispune de un motor plat de 2,7 litri care dezvoltă 265 CP. Atât capota cât și de bara de protecție în caz de rostogolire au culoarea neagră. Deflectorul de vânt evită turbulențele nedorite în momentul în care capota este coborâtă.

This entry was posted in Lansari modele noi and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *