Panamera Edition: Gran Turismo cu echipament standard extins

Versiunea specială Panamera se remarcă printr-un design elegant și echipament standard extins. Panamera Edition include trei modele cu motoare puternice de șase cilindri: Panamera Edition și Panamera 4 Edition sunt echipate cu același motor care livrează 310 CP, iar Panamera Diesel Edition (model care nu va fi disponibil în China) este echipat cu un motor cu 300 CP. Panamera 4 Edition include tracțiune integrală activă controlată electronic, ambreiaj multidisc controlat în funcție de GPS (Porsche Traction Management PTM).

porsche-panamera-edition-3

Exteriorul generației Panamera Edition se remarcă prin tonuri de design adiționale subtile, cu linii și finisaje negre lucioase pe lateralele geamurilor. Mânerele ușilor pot avea aceeași culoare prin dotarea opțională Porsche Entry & Drive. Jantele de 19 inch ale modelului Panamera Turbo II includ capace culorate cu logo-ul Porsche.

La interior, design-ul Panamera Edition se remarcă printr-o tapițerie parțial piele în două culori de culoarea Black-Luxor Beige, cu logo-ul Porsche embosat pe tetiere, volan Sport Design, praguri cu inscripția „Edition” și covorașe speciale. Sistemul standard Porsche Communication Management (PCM) include monitor cu tehnologie touch de 17 inch și setări audio, de navigație și de comunicare. Experiența audio excelentă este generată de un sistem Bose Sorround Sound cu 14 difuzoare. 

porsche-panamera-edition-1Alte dotări tehnice adiționale care pot fi incluse post-producție la generația Panamera Edition sunt Porsche Active Suspension Management (PASM), faruri bi-xenon cu Porsche Dynamic Light System (PDLS), sistemul Park Assist cu senzori de parcare față și spate, inclusiv cameră reversibilă și Power Steering Plus.

porsche-panamera-edition-4

Variante speciale vor fi disponibile în două țări: Panamera Edition pentru China va fi atractivă mai ales pentru clienții cu șofer, incluzând scaune confortabile adiționale în spate și jaluzele acționate electric pentru ferestrele laterale și lunetă. Modelele din SUA vor fi echipate cu scaune față confortabile cu reglare în 14 direcții cu opțiune de memorare, precum și sistem de încălzire atât pentru scaunele din față cât și pentru scaunele din spate. 

 

This entry was posted in Lansari modele noi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *