Noul Lamborghini LP 750-4 Superveloce la Salonul Auto de la Shanghai

– Debutul asiatic al noului Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce, o ediție limitată de 600 de automobile la nivel global;

– 2015 reprezintă aniversarea de 10 ani a modelelor Lamborghini pe piața din China;

– China este în continuare a doua cea mai mare piață pentru Lamborghini

Automobili Lamborghini prezintă noul Aventador LP 750-4 Superveloce la Salonul Auto de la Shanghai. Cel mai sportiv, rapid și precis model de serie produs de Lamborghini subliniează ADN-ul valorilor de brand ale producătorului. Inovator și purist.

av-lp750-4_sv_ov1_1920x1080În plus, Automobili Lamborghini prezintă și noul Huracan LP 610-4, succesorul modelului Gallardo. Redefinind etalonul sportivelor super luxoase, modelul reprezintă o nouă legendă.

Lamborghini LP 700-4 Pirelli Edition este prezentat în premieră pe piața chineză, sărbătorind colaborarea de succes dintre Automobili Lamborghini și Pirelli.

Lamborghini SV continuă tradiția modelelor Superveloce, depșind limitele în ceea ce privește performanță și dinamică de drum. Greutatea modelului a fost redus ă cu 50 de kg, incluzând materiale de fibră de carbon. Puterea motorului V12 crește la 750 CP. Noul Lamborghini SV accelerează de la 0 la 100 de km/h în 2,8 secunde și atinge o viteză maximă de peste 350 de km/h.

This entry was posted in Business and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *