Noul pachet “Aerokit”pentru Porsche 911 Turbo și 911 Turbo S

Porsche Exclusive oferă un nou kit aerodinamic pentru modelele Porsche 911 Turbo. Pachetul de performanță include un nou spoiler frontal distinctiv și o capotă de motor complet redesenată, o aripă fixă  cu elemente aerodinamice laterale și  un eleron retractabil cu unghi de atac ajustabil. Bara din față are un deflector distinctiv cu prize de aer laterale, care adaugă și mai multă personalitate și sportivitate siluetei inconfundabile a modelului Porsche 911 Turbo.

P15_0049

Componentele de aerodinamică din pachetul „Aerokit Turbo” generează și mai multă forță de apăsare pe ambele axe, îmbunătățind stabilitatea de drum, mai ales la viteze mari. Forța de apăsare totală generată de aerodinamica adaptativă a modelului Porsche 911 Turbo la viteza de 300 de km/h a fost îmbunătățită cu 17 kg, ajungând la 26 de kg în setarea Speed, și cu 18 kg în modul Performance, ajungând la un total de 150 kg.

Pachetul Aerokit va fi disponibil, la nivel global, pentru toate modelele 911 Turbo și 911 Turbo S, prin intermediul Porsche Exclusive, sau poate fi adaptat ulterior prin Porsche Tequipment.

This entry was posted in Business and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *