Încearcă noua SKODA Octavia dacă îți dorești mașina ideală pentru compania ta

Noua SKODA Octavia se remarcă printr-o siluetă discretă, cu un limbaj de design elegant, având o ținută de business distinsă și rafinată. Sobrietatea exterioară a noii Octavia este vizibilă și în interior, unde modelul dispune de un habitaclu generos, pentru un plus de confort atât pentru pasagerii din față cât și pentru cei din spate.

142

 

Noua Octavia este fermă și eficientă, cu un echipament modern care sporește dinamica de drum. Dotările modelului includ un sistem de aer condiționat electronic – Climatronic, echipat cu senzor de umiditate, sistem de radio-infotainment complet nou, sistemul Lane Assistant, Light Assistant, display Maxi DOT color pentru computerul de bord, sistemul Adaptive Cruise Assistant, sistemul Intelligent Parking Assistant/Automatic Parking Assistant și altele.

Pentru un plus de siguranță, noua Octavia dispune de ESC (control electronic al stabilității, de sistemul Multi Collision Brake,  de sistemul Crew Protect Assistant (oferă protecție proactivă pentru șofer și pasagerul din față) și de până la nouă airbag-uri (care includ și airbag-uri laterale și airbag-uri pentru genunchi).

Noua Octavia oferă cele mai bune valori de consum pentru business-ul tău și emisii de CO2 reduse cu până la 45%. Octavia este mașina ideală pentru compania ta, design-ul distins, dotările de ultimă generație, confortul și siguranța sporite fiind adecvate clasei business.

Te așteptăm la Porsche București Nord unde specialiștii noștri îți pot oferi informații despre ofertele potrivite nevoilor tale referitoare la achiziția și întreținerea flotelor auto.

sursă foto: Skoda.ro

This entry was posted in Business and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *