Bentley redefinește standardele de eficiență obținând certificarea Carbon Trust Standard

  • Carbon Trust Standard vizează reducerea emisiilor de carbon, a consumului de apă și a producției de deșeuri.
  • Bentley este primul producător de mașini care a obținut o triplă certificare.

Bentley Motors este primul producător de automobile care a primit o triplă certificare Carbon Trust Standard pentru reducerea emisiilor de carbon, a consumului de apă și a producției de deșeuri.

Bentley-Motors-Aug-15-2012

Certificarea a fost acordată de Carbon Trust, una dintre cele mai importante instituții globale care militează pentru reducerea emisiilor de carbon și pentru utilizarea unor resurse sustenabile și eficiente. Bentley se încadrează în standardele Carbon Trust pentru eficiență atât în ceea ce privește emisiile de carbon, cât și consumul de apă și producția de deșeuri, făcând progrese semnificative în aceste trei segmente cheie pentru protecția mediului la sediul său din Crewe, Cheshire.

Certificarea a fost atribuită în urma verificării independente a rezultatelor legate de protecția mediului înconjurător obținute de Bentley în intervalul 2011-2013, acestea indicând o reducere cu 16% a emisiilor de CO2, raportate la numărul de mașini fabricate, o reducere de 37,5% a consumului de apă și o scădere în termeni absoluți a cantității de deșeuri produse.

Proiectele majore ale companiei în ceea ce privește mediul înconjurător au inclus instalarea a peste 20.000 de panouri solare pe acoperișurile fabricii, acestea reducând generarea de CO2 cu peste 2.500 de tone pe an și contribuind cu 286.200 kWh la rețeaua națională. În iunie 2014, 20% din necesarul de energie electrică al companiei a fost generat de energia solară.

„Fabrica există aici de aproape 80 de ani și clienții continua să admire istoria și arhitectura zonei, caracterul clădirii pe care noi îl respectăm în continuare,” afirmă Michael Straughan, Membru din cadrul Board of Manufacturing la Bentley. „Cu toate acestea, am reușit să construim și un spațiu de lucru prietenos cu mediul înconjurător și vom continua și pe viitor să reducem impactul asupra mediului,” comentează Michael Straughan.

Fabrica de 339.000m2 găzduiește operațiunile de producție, reunind cei 3.700 de angajați care au reușit să atingă un rezultat record în 2013, de 10.120 de automobile.

sursă foto: Bbmediaglobal.com

This entry was posted in Events, Revista presei and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *