Noul Porsche Macan

Mult-aşteptatul Porsche Macan a fost prezentat în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul a atras privirile tuturor participanţilor la eveniment, iar fotografiile care au dezvăluit cum arată noul Macan au făcut deja înconjurul lumii.

Costin Giurgea, de la Top Gear, a avut ocazia să participe la Los Angeles, la lansarea oficială a noului Macan, şi împărtăşeşte cu cititorii impresiile sale despre maşină:

“E rea. Mie mi s-au tăiat picioarele când am văzut cum iese din culise, prin fum. E agresivă din față și e atletică din profil, are aripi desenate proeminent și pe față și pe spate, jante mari, care îi definesc proporții musculoase și pare continuu încordată. Oamenii de la Porsche au vrut s-o poziționeze ca cel mai sportiv dintre SUV-urile compacte și au ajuns s-o facă să arate, din punctul meu de vedere, chiar mai agresiv decât un Cayenne. Iar Cayenne poate fi și el destul de înspăimântător, mai ales în variante Turbo sau GTS. ”

Mai multe detalii despre noul Macan găsiţi în articolul complet de pe blogul Top Gear.

This entry was posted in Lansari modele noi, Revista presei, Saloane auto and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *