Inauguram noul centru auto de lux Porsche Pipera

În prima decadă a lunii mai inaugurăm noul complex Porsche Pipera, în urma unei investiții totale de 15 milioane de EUR. Situat la 350 m de Porsche București Nord, Porsche Pipera este cel mai mare centru auto din Sud-Estul Europei dedicat mărcilor de lux, găzduind showroom-uri și puncte de service pentru Audi, Porsche, Bentley și Lamborghini.

În urma finalizării investiţiei Porsche Pipera, mărcile Audi şi Porsche se mută în noul centru de lux, iar Skoda si SEAT le iau locul în cadrul Porsche Bucureşti Nord. În acest mod clienţii vor beneficia de concentrarea punctelor de expunere, vânzare şi service pentru toate mărcile grupului Volkswagen, în zona de nord a oraşului în spaţii învecinate, amenajate şi echipate conform celor mai recente standarde tehnice şi estetice.

“În prima decadă a lunii mai încheiem o etapă dintr-un proces amplu de transformare şi extindere a prezenţei noastre în zona de Nord a Bucureştiului”, explică Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto. “Finalizarea centrului Porsche Pipera – o investiţie importantă a Grupului Volkswagen – a coincis cu extinderea portofoliului nostru de mărci pe segmentul de lux, dar şi cu actualizarea identităţii vizuale şi a standardelor de prezentare a altor mărci pe care le comercializăm.”

“Aşa cum s-a întâmplat şi acum zece ani, cu Porsche Bucureşti Nord, suntem din nou în măsură să avem cele mai moderne şi cel mai bine echipate puncte de vânzare şi service la dispoziţia clienţilor noştri, şi asta sperăm că va compensa pentru inconvenienţele inerente mutării şi instalării într-o casă nouă”, a adăugat Dana Cortina.

Începând din 10 mai, clienţii şi partenerii Porsche Inter Auto vor regăsi showroom-urile şi spaţiile de service pentru Skoda, SEAT şi Volkswagen în incinta Porsche Bucureşti Nord, în timp ce showroom-urile Audi şi Porsche vor fi deschise în Porsche Pipera, Şos. Pipera 1/x.
Structura celor două centre va reflecta mai bine segmentarea portofoliului Porsche Inter Auto – mărcile de volum fiind localizate la Porsche Bucureşti Nord, iar cele de lux la Porsche Pipera. Procesul de amenajare a centrului auto de lux Porsche Pipera va continua cu spaţiile pentru mărcile exclusiviste Bentley şi Lamborghini, care vor fi distribuite şi servisate la Bucureşti, prin Porsche Inter Auto România.

Centrul Porsche Pipera are o suprafaţă totală de 50.000 mp, o suprafaţă construită de peste 11.500 mp şi un depozit de piese de schimb de 800 mp.

This entry was posted in Business, Events and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Inauguram noul centru auto de lux Porsche Pipera

  1. Pingback: Nou la Porsche Pipera: Lamborghini Gallardo Superleggera | Porsche Inter Auto Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *