„McDreamy” încinge cauciucurile unui Porsche 911 GT3 pe pista de la Le Mans

Dacă sunteţi fani ai serialului Grey’s Anatomy vă amintiţi cu siguranţă scena memorabilă în care McDreamy conduce un Porsche pe străzile oraşului după care ajunge, evident, la închisoare. Ei bine, acum nu mai are de ce să îşi facă griji în privinţa vitezei… Patrick Dempsey va participa anul acesta la cursa 24 Hours of Le Mans, una dintre cele mai cunoscute competiţii din lume, la volanul noului Porsche 911 GT3 RSR.

Noul Porsche 911 GT3, lansat recent la Salonul Auto de la Geneva, a fost construit special de Porsche pentru a sărbători aniversarea de 50 de ani a modelului 911. Pentru că este un fan declarat al mărcii, actorul deţine deja în colecţia auto un Porsche 911. De asemenea, el este cunoscut drept un mare pasionat de curse de maşini şi a participat în ultimii ani la mai multe competiţii de acest gen.

În cadrul competiţiei de la Le Mans, care va avea loc în Franţa pe 22 iunie, actorul va face echipă cu celebrul fotbalist italian Alessandro Del Piero. Cei doi vor colabora în continuare cu Porsche şi pentru competiţia American Le Mans 2013, unde vor conduce două modele 911 din clasa GTC.

Sursă foto

This entry was posted in Revista presei and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *