Audi lanseaza un nou model surpriza

Cei de la Audi pregătesc o mare surpriză pentru pasionaţii mărcii şi ai maşinilor premium, în general. Astfel, miercuri, pe 27 martie, producătorul german va prezenta, în premieră, un nou model, mult aşteptat.

Deocamdată a fost lansat un singur indiciu înainte de dezvăluirea noului model. Însă, video-ul afişează maşina ascunsă sub o prelată, fără niciun alt detaliu oficial.

Odată cu anunţarea noului model, Audi va lansa şi un nou canal video on-line.

Aşadar, despre ce model credeţi că este vorba? Puteţi ghici ce se ascunde sub prelata alba? Haideţi să încercăm să ghicim, iar de îndată ce aflăm care este noutatea vom actualiza acest articol.

UPDATE:

Modelul surpriză lansat de Audi la Salonul Auto de la New York este noul A3 Sedan. Berlina vine cu trei motorizări şi reprezintă declinarea în trei volume a modelului său compact.

Bazată pe platforma şi arhitectura lui A3, varianta sedan are 4.46 metri lungime, 1.80 metri lăţime (cu 11 mm mai lată decât A3 Sportback) şi 1.42 metri înălţime (cu 9 mm mai jos decât A3 Sportback).

Interiorul nu se desparte de liniile clasice şi simple adoptate de A3 Sportback. În centrul bordului tronează un ecran de 7 inci de înaltă rezoluţie, care serveşte drept interfaţă vizuală pentru sistemul multimedia Audi MMI, echipat cu numeroase elemente de conectare auxiliară şi recunoaştere vocală.

În cazul în care sunteti curioşi cum arată maşina, in clip-ul de mai jos vedem modelul din toate unghiurile:

Mai multe detalii despre noul model găsiţi pe Automarket.

This entry was posted in Revista presei and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *