Porsche 911 implineste 50 de ani, Volkswagen lanseaza o noua varianta pentru up! si Lamborghini a vandut toate exemplarele Aventador Roadster

50 de ani de Porsche 911

Emblematicul automobil sport al Europei împlineşte 50 de ani de inovaţie, pasiune, performanţă şi exclusivism. În 1948 era lansat primul model Porsche – 365 –  care ajungea pe piaţă purtând acum legendara emblemă, iar în 1963 apărea primul Porsche 911. De atunci şi până în prezent, producătorul german a produs 820.000 de exemplare de 911.

Succesul Porsche 911 s-a făcut remarcat odată cu victoriile câştigate în cursele de maşini, 911 devenind de-a lungul timpului unul dintre cele mai de succes modele din competiţiile auto.

Volkswagen lansează Cross Up!

Una dintre surprizele Volkswagen pentru Salonul Auto de la Geneva este varianta Cross a modelului Up!.

Maşina este o variantă mai robustă a celui mai mic model din gama sa. Volkswagen Cross Up! se deosebeşte de modelul Up! prin mai multe detalii exterioare, cum ar fi evazările aripilor protejate acum de elemente de plastic negru sau fustele laterale ceva mai ample.

Mai multe detalii despre noul model vom afla la Salonul Auto de la Geneva.

Lamborghini a vândut toate exemplarele Aventador Roadster

Dacă nu v-aţi grăbit să vă cumpăraţi unul până acum, nu mai este cazul să o faceţi, pentru că producţia pentru următoarele 18 luni a fost deja vândută.

Deşi nici nu a fost încă lansat oficial, noul Aventador Roadster a demonstrat că este un succes garantat, sute de fani depunând deja avansul pentru supercar-ul de 700 de cai putere. Cei care şi-au comandat maşina urmează să o primească începând cu vara acestui an.

În cazul în care vă doriţi să aveţi în garaj un exemplar Aventador Roadster, trebuie să aşteptaţi până în vara anului 2014 pentru a putea prinde un loc… pe lista de aşteptare.

This entry was posted in Revista presei and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *