Dana Cortina, decorata cu aur de statul austriac

Dana Cortina, Director general al Porsche Inter Auto România, a fost decorată cu aur pentru servicii deosebite aduse statului austriac, într-o ceremonie care a avut loc la începutul acestei săptămâni la Viena.

Decorația de Onoare pentru Servicii aduse Republicii Austria este o distincție oferită de către statul austriac pentru recunoașterea persoanelor care au avut o contribuție importantă sau merite deosebite în diferite domenii de activitate.

“În cazul meu, medalia reflectă rezultatele companiei pe care o conduc, Porsche Inter Auto România, cel mai important retailer auto din România și importator exclusiv Porsche”, a explicat Dana Cortina. ”E un moment memorabil și motivant, cu atât mai mult cu cât vine după 15 ani de activitate în domeniul auto în România, cu tot ceea ce a însemnat aceasta perioadă tumultuoasă: de la înființarea companiei de la zero pe o piață incipientă, la avântul din perioada de creșteri exponențiale și până la criza în care am reușit să găsim oportunități de dezvoltare și de creștere împotriva curentului”.

În cadrul ceremoniei, 12 persoane au primit diferite medalii și decorații, pe care ministrul Federal al Economiei, Familiei și Tineretului, Reinhold Mitterlehner, le-a oferit personal.

This entry was posted in Events and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Dana Cortina, decorata cu aur de statul austriac

  1. Pingback: Dana Cortina a fost premiata la gala “Woman In Power” | Porsche Inter Auto Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *