Câştigătorii concursului Dependent de Design

Cele mai creative scaune de maşină pentru copii au fost premiate în showroom-ul nostru Audi

Audi a găzduit miercuri, la sediul Porsche Bucureşti Nord, premierea pentru concursul Dependent De Design, organizat împreună cu revista ELLE Decoration. Evenimentul a reunit celebrități, arhitecți, designeri care au avut ocazia să aplaude proiectele câștigătoare și pe autorii lor. Vinuri alese și mâncare de design au completat atmosfera de sărbătoare întreținută de gazdele evenimentului – Ileana Răducanu, redactorul șef ELLE Decoration și Cosmin Tudoran, autorul blogurilor cosmintudoran.ro și vinul.ro .

Concursul – care a invitat participanții să creeze un model de scaun de maşină pentru copii – a adunat mai multe lucrări deosebite, însă câteva dintre ele s-au detaşat de celelalte prin concept, detalii de ergonomie și siguranță, soluții de producție și, nu în ultimul rând, estetică și versatilitate.

Astfel, dintre toate proiectele primite primite, 25 au ajuns pe masa juriului dar, pentru că foarte multe lucrări au fost remarcabile, două premii în plus au fost oferite pentru creativitate.

Ca să nu vă mai ţinem în suspans, iată care au fost lucrările câștigătoare, autorii lor şi premiile cu care aceștia au fost răsplătiţi:

Premiul I, în valoare de 2000 euro, a fost acordat chiar de colegul nostru, Radu Gherasim Director Vânzări Audi la Porsche București Nord. Câștigătoarea a fost Irina Alexandru pentru proiectul Baby Car Nest, care a venit cu o idee nouă de design, reinterpretând ingenios unul dintre cele mai faimoase fotolii din istoria designului de obiect – fotoliul Eames.

Premiul al II-lea a constat într-un nou iPad Wi-Fi a fost câştigat de Cătălin Badea cu proiectul Spinin – un scaun rotativ, portabil, potrivit în orice tip de mașină și – foarte important – ușor de întreținut și accesorizat.

Lucrarea de pe locul al III-lea – scaunul Tuto – a fost răsplătită cu un Smartphone Samsung Galaxy S3 şi i-a aparţinut lui Adrian Ignat. Elegant și atent conceput, Tuto a făcut ca decizia finală a membrilor juriului să fie foarte dificilă.

Cele două premii de creativitate au fost oferite pentru proiectul Shelly, un scaun colorat, jucăuș, multifuncţional realizat de Vlad şi Dana Boştină, şi pentru scaunul Coolcuş, cu module futuriste de entertainment, creat de Vlad Hani.

Puteţi vedea fotografiile cu toţi câştigătorii la Designist.

Cu această ocazie, îi felicităm încă o dată pe câştigători, dar şi pe participanţi, pentru design-urile impresionante şi pentru efortul depus.

This entry was posted in Business. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *